Ophaalverzoek

U kunt hier een verzoek doen tot het ophalen van een container. Doe dit pas op het moment dat de container bijna vol is, en niet direct al bij de bestelling. In de meeste gevallen kunnen wij de container binnen 24 uur ophalen.

Vul uw Ophaalverzoek nummer in zodat wij weten op welk adres we de container(s) moeten ophalen. Uw Ophaalverzoek nummer vind u terug in uw bestelbevestiging mail.

Aan dit ophaalverzoek zijn normaal gesproken geen aanvullende kosten verbonden. Wel is het raadzaam dat er iemand aanwezig is en moet de container bereikbaar zijn, Er zal ook gecontroleerd worden of de stoffen die erin zitten overeen komen met het type afval waarvoor de container is besteld.

Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Soort afval(Vereist)
Container volume(Vereist)
Dit nummer vind je in de factuur onder het kopje "Bestelnummer".
DD slash MM slash JJJJ
Hidden
Voorkeur dagdeel
Wanneer een bestelling wordt geplaatst in het weekend voor de maandag kunnen we niet garanderen dat het ophaalverzoek doorgevoerd kan worden. Mocht het niet mogelijk zijn nemen we op maandag contact met u op.
gform.addFilter( 'gform_datepicker_options_pre_init', function( optionsObj, formId, fieldId ) { // Apply to field 8 only if ( fieldId == 8 ) { optionsObj.minDate = 0; } return optionsObj; });