Ophaalverzoek
Mijn containers

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Heeft u plannen om binnenkort te verbouwen of iets te gaan slopen? Dan zal er ook beslist heel veel afval vrijkomen. Een goed moment dus om een grote afvalcontainer te huren. Maar welke container heeft u eigenlijk nodig voor bouw- en sloopafval?

Alle afvalstromen die tijdens het verbouwen, slopen of opruimen van uw huis of woning vrijkomen, vallen onder bouw- en sloopafval. Hiervoor verhuren wij een speciale bouw- en sloopafvalcontainer, waarin u diverse afvalstromen door elkaar mag storten en afvoeren. Er zijn wel bepaalde producten die niet in de container mogen. Op onze speciale pagina voor bouw- en sloopafval kunt u lezen om welke producten dit gaat, dus neem daar vooral even een kijkje.

Kies de juiste grootte

Nu u weet welke soort container u nodig heeft, is de volgende vraag: hoe groot moet die container zijn? Het verschilt natuurlijk per project hoeveel afval er is. Denk hier dus vooraf goed over na en bepaal dan pas hoe groot de bouw- en sloopafvalcontainer moet zijn die u wilt huren. Bij ons kunt u kiezen uit een bouw- en sloopafvalcontainer van 3m³ tot en met 10m³. Is uw container vol, maar heeft u nog wel afval? Laat het ons even weten en we zetten snel een lege container voor u neer.

Bezorging van de bouw- en sloopafvalcontainer

Laat u een bouw- en sloopafvalcontainer bezorgen? Zorg dan dat u op de dag van bezorging aanwezig bent. U kunt dan zelf aangeven waar we de container moeten plaatsen, want u weet zelf het beste wat voor u een handige plek is om afval weg te gooien. Als u niet aanwezig bent, zoeken we een plek voor u uit. De container mag maximaal 4 weken bij u staan. Staat hij langer, dan berekenen we € 10,- excl. btw per week extra.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?