Ophaalverzoek
Mijn containers

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Wanneer u een container huurt bij Van Dalen, mag deze maximaal 6 weken bij u op locatie staan. Wilt u langer gebruikmaken van onze container? Dat kan. Wij berekenen dan €10,- excl. btw per week extra. Soms is het vooraf moeilijk in te schatten hoeveel afval u gaat produceren en afleveren. Soms blijkt u tijdens de huur meer containers nodig te hebben. Is de gehuurde container tussentijds vol? Dat is bij Van Dalen geen enkel probleem. U dient gewoon een ophaalverzoek in via de website. Wij komen hem zo spoedig mogelijk ophalen. Desgewenst verwisselen wij de volle container voor een nieuwe, lege container.

Het plaatsen van de container op trottoir, stoep, inrit of tuin geschiedt geheel voor risico en rekening van de huurder. Van Dalen accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door toedoen van de container of vrachtwagen. In veel gemeenten in Nederland kunt u een container laten plaatsen zonder het vooraf aanvragen van een vergunning. Wanneer u een container laat plaatsen in en betaalde parkeerzone of aan een openbare weg, is het verstandig om dit eerst met uw gemeente te overleggen. Wanneer u wel een vergunning nodig heeft dient u deze zelf tijdig aan te vragen. Van Dalen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het niet hebben van een geldige vergunning! Boetes zullen direct aan u worden doorbelast.

Verhuurmogelijkheden en service

Bij Van Dalen huurt u gemakkelijk alle soorten en maten containers. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Wanneer u onze container op werkdagen voor 15:00 uur bestelt en betaalt, leveren wij hem al de volgende dag bij u af. Heeft u vragen? Bel op kantoortijden gerust met (026) 326 62 66. Onze klantenservicemedewerkers voorzien u graag van aanvullende informatie.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?