Ophaalverzoek
Mijn containers

Hoe moet ik een container laden?

Kiest u voor één van de containers van Van Dalen, dan wilt u de ruimte in de container uiteraard optimaal benutten. Hoe slimmer u de container volpakt, des te meer afval u erin kwijt kunt. Ook bespaart u veel tijd omdat er dan minder volle containers heen en weer hoeven te rijden. En als u alles netjes kunt achterlaten stijgt het bouwtempo en kunnen mensen er veiliger werken.

Een container goed laden

Grote voorwerpen kunt u het beste onderin de container plaatsen. Vervolgens kan de container verder worden opgevuld met kleinere voorwerpen of puin. Een voordeel hiervan is dat dit makkelijk tussen de open ruimtes gaat zitten tijdens het opbergen. Verder is het slim om het puin zo klein mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld keukenkastjes en andere grote delen kleiner maken of hout in kleinere stukken zagen. Daarnaast kan een goede planning ervoor zorgen dat u de juiste voorwerpen op het juiste moment kunt weggooien, zodat u de ruimte in de container optimaal kunt benutten.

Is de container vol?

Zodra de container toch is, kunt u online een ophaalverzoek doen. We halen de container dan zo snel mogelijk op. Let er wel op dat u de container juist heeft beladen. Er mogen geen uitstekende onderdelen zijn en de container moet gemakkelijk op de vrachtwagen te laden zijn. Is de container niet goed beladen, dan moet de chauffeur wachten totdat dit wel het geval is en zullen we extra kosten in rekening brengen van € 90,- per uur, exclusief btw. Dit kunt u voorkomen door de container direct op de goede manier vol te laden.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?