Ophaalverzoek
Mijn containers

Hoe vol kan ik een container maken?

Zo vult u een container

U mag elke container van Van Dalen beladen tot 20 centimeter boven de rand. Maar er mogen geen uitstekende materialen inzitten, want dan is het overbelading. In dat geval rekenen we een toeslag van bouw- en sloopafval van € 80,- per m2. Andere afvalstromen kennen andere tarieven die u telefonisch of per email bij ons kunt opvragen.

De container moet vrijstaan als onze chauffeur hem komt ophalen om hem met de vrachtwagen af te voeren. De container moet zo beladen zijn dat we hem goed kunnen oppakken. Kan dit niet, dan moeten we helaas de ritkosten van € 97,50 exc. Btw in rekening brengen. Zorg dus dat u de container op de juiste manier belaadt. Ook mag er onderweg natuurlijk geen afval van de container vallen, en alleen het afval waarvoor de container bestemd is mag erin terechtkomen.

Mag alles zomaar in de container?

Nee, dat mag niet. Bij Van Dalen kennen we allerlei afvalstromen. Die horen allemaal in aparte containers. Daarom verhuren we voor elke afvalstroom een speciale container. Alle afvalstromen die tijdens het verbouwen, slopen of opruimen van uw pand vrijkomen, noemen we bouw- en sloopafval. In een bouw- en sloopafvalcontainer mag u verschillende afvalstromen door elkaar gemengd in de container aanleveren, zodat u niets hoeft te scheiden. Sommige restproducten mogen niet in de container. Bekijk op deze website een uitgebreide lijst met producten die wel of juist niet in de container mogen. Weet u het niet zeker? Neem dan vooraf even contact met ons op.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?