Ophaalverzoek
Mijn containers

Wat doe ik met een volle container?

Uw container van Van Dalen is vol – wat moet u doen?

Als uw container vol is, plaatst u een ophaalverzoek op de website van Van Dalen. We halen de container dan zo snel mogelijk op. Daar hoeft u zelf niet bij te zijn.

Het is logisch dat u niet altijd vooraf weet hoeveel containers u nodig heeft voor uw afval. Moet er een nieuwe, lege container komen? Laat het ons weten, dan kunnen we de container direct wisselen. Zonder tegenbericht plaatsen we de nieuwe container precies op de plek van de huidige container.

Zorgt u er wel voor dat de op te halen container correct is beladen? Anders moet de chauffeur wachten tot hij wel goed is beladen, en voor die tijd moeten we extra kosten van € 100,- exclusief btw per uur in rekening brengen.

Onze service

Wij van Van Dalen leveren containers voor diverse afvalstromen door heel Nederland. Bestellen gaat makkelijk online of telefonisch en we leveren snel. Bestelt en betaalt u de container op werkdagen voor 15.00 uur, dan plaatst onze chauffeur de container al de volgende dag. U kunt een order annuleren tot uiterlijk 10.00 uur, op een werkdag (ma-vrij, excl. feestdagen!) voor de geplande levering. Dit kost € 35,- (administratiekosten) en kan alleen telefonisch, dus niet per e-mail.

Annuleert u op de dag van levering, dan brengen we de geplande rit in rekening (€ 97,50 excl. btw plus € 35,- aan administratiekosten). Voor het sturen van een herinnering rekenen we € 25,- (administratiekosten). Betalen via i-deal is gratis, voor andere betaalmethoden wordt € 10,- extra berekend. Heeft u vragen? Bel gerust. U kunt ons tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op (026) 326 62 66.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?