Ophaalverzoek
Mijn containers

54Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Helaas, er is geen container waar alles in mag, aangezien afval in Nederland gescheiden moet worden.

Dit gebeurt omdat bepaalde materialen hergebruikt kunnen worden. Hierdoor kan er bespaart worden op nieuwe grondstoffen, energie en geld. Kortom: afval scheiden levert veel op. Daarom kunt u bij ons terecht voor het huren van bouw- en sloopafval, grofvuil, puin, hout, grondafval en groenafval containers.

Wat zijn dan de kosten voor een container voor gescheiden afvoer?

Het verschilt per container en per grootte wat de prijs is van het huren. Een bouw- en sloopafval container huurt u al vanaf € 279,00. Ook kunt u een grofvuil (huisraad) container al vanaf deze prijs huren. Wilt u graag een puin container huren? Dan kan dit al vanaf € 135,00. Een houtcontainer kunt u al vanaf € 175,00 huren. Een grond container is er vanaf € 309,00. Heeft u een groenafval container nodig? Dan kunt u deze huren vanaf € 145,00.

Let wel: de prijzen die we hier hebben aangegeven gelden voor containers van 3m³. Let daarop wanneer u prijzen vergelijkt. Andere aanbieders leveren vaak voor hetzelfde bedrag of nauwelijks minder veel kleinere containers. Wilt u weten hoeveel een container kost in een andere grootte? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen op de pagina van de container waar u interesse in heeft.

Service en kwaliteit, ook bij bezorgen en ophalen

Van Dalen in Huissen staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere aanbieders in de markt. Bij de prijzen voor onze afvalcontainers is standaard 21% BTW inbegrepen. Hierdoor zijn onze tarieven niet misleidend laag. Daarnaast geldt dat u voor het bezorgen en ophalen niets extra’s hoeft te betalen. Alles is dus inbegrepen in de prijs, waardoor u dus niet voor verrassingen komt te staan. Let erop dat de container maximaal 6 weken bij u mag staan. Daarna berekenen wij € 10 excl. BTW extra per week.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?