Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

20 m³ container huren

Heeft u binnenkort een grote klus of verbouwing op de agenda staan, waar veel afval vrijkomt? Dan is het verstandig om een container te huren bij vandalencontainers.nl. Een veel voorkomende variant is de 20m3 container. In het overzicht hieronder is te zien welke soorten 20 kuub containers er zijn. Kies de juiste container voor het afval dat u gaat afvoeren.

Huren van een 20 m³ container puinafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van puin. Wil je dan ook alleen puinafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 20 m³ container houtafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van houtafval. Wil je dan ook alleen houtafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 20 m³ container grofvuil

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grofvuil. Wil je dan ook alleen grofvuil afval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 20 m³ container grondafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grond. Wil je dan ook alleen grond in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 20 m³ container groenafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van groenafval. Wil je dan ook alleen groenafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

20 kuub container huren bij vandalencontainers.nl

Een 20m3 container huurt u eenvoudig en goedkoop op vandalencontainers.nl. De 20 kuub containers zijn in heel Nederland leverbaar op de door u gewenste locatie, vaak is dit al binnen één werkdag. Wanneer de container vol is, kunt u dit melden op onze website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de container opgehaald wordt. Mocht het nodig zijn plaatsen we een nieuwe container.

De container kan maximaal 4 weken op locatie staan. Mocht het zijn dat u de container toch langer nodig heeft, dan is dit in overleg mogelijk.

Een 20m3 container laden

Grote voorwerpen kunnen het best onderin van de 20m3 container geplaatst worden. Wanneer de grote voorwerpen onderin de container liggen, kunt u de container vullen met kleinere voorwerpen of puin. Het voordeel hiervan is dat de kleine voorwerpen in de open ruimtes gaan zitten. Verder is het verstandig om de voorwerpen zo klein mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kasten uit elkaar halen en eventueel doormidden zagen.

20 kuub verwerkingsproces

Op onze verwerkingslocaties komen alle afvalstromen bij elkaar. Met behulp van onze moderne apparatuur, zoals ons sorteercentrum, wordt het ingezamelde materiaal gesorteerd en verwerkt. Materiaal dat opnieuw gebruikt kan worden wordt bewaard. Op deze manier dragen wij bij aan de circulaire economie.

Heeft u nog vragen over de 20m3 container of twijfelt u wat er precies in de container mag? Neem gerust contact met ons op. Ons team van professionals beantwoord graag uw vragen.