Container bestellen
Ophaalverzoek
Mijn containers

Grondcontainer huren

Gaat u een tuin aanleggen of uw tuin flink verbouwen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en huur een grondcontainer bij Van Dalen. Met een grondafval container kunt afval verzamelen zoals schone grond, aarde, zand en meer. Wilt u precies weten wat er wel en niet in mag? Bekijk dan de lijst hieronder.

3 m³

€ 300,00

Deze container bestellen

6 m³

€ 395,00

Deze container bestellen

20 m³

Prijs op aanvraag

Deze container bestellen

Mijn winkelmand

Huren van een grondcontainer

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grond.
Wil je dan ook alleen grond in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Wat mag wel in een grond container

  • Onvervuilde grond

Wat mag niet in een grond container

  • Asbesthoudende materialen
  • Asbestgelijkende materialen
  • Niet bitumineuze afvalsoorten
  • Grond afkomstig van industrieterreinen
  • Boomstronken of wortels
  • Vervuiling door steen of andere materialen zoals plastic, papier, glas en overig afval
  • Vervuiling door olie of andere vloeistoffen
  • Grote hoeveelheden graszoden

Online een grondcontainer bestellen

Op onze website is het mogelijk om eenvoudig en goedkoop een container te bestellen. Kies het formaat dat u nodig heeft, u kunt hierbij kiezen uit 3m3, 6m3 en 20m3. Na bestelling is de container vaak al binnen één werkdag geleverd op de gewenste locatie. Wij leveren onze containers door het hele land. Wanneer de container vol is kunt u dat eenvoudig melden op de website, wij zorgen er vervolgens voor dat de container zo snel mogelijk opgehaald wordt. Wanneer nodig wisselen wij deze in voor een nieuwe container.

Levervoorwaarden grondafval container

Wij staan bekend om onze uitstekende service en lage tarieven. Bij vandalencontainers.nl kunt u ervan uit gaan dat u niet te veel betaald. Daarbij werken wij met prijzen waarbij alles inbegrepen zit. Dit houdt in dat alle prijzen die u ziet inclusief BTW, bezorgen en ophalen zijn. Op deze manier komen er nooit onverwachte kosten bij.

Grondafval recyclen

Als specialist in de afvalbranche hechten wij veel waarde aan duurzame recycling van afval. Wij zorgen ervoor dat het grondafval zo goed mogelijk gesorteerd wordt op basis van hergebruik. Dit doen we in ons moderne sorteerstation. Op deze manier dragen we een steentje bij aan de circulaire economie.

Heeft u nog vragen over een grondafval container huren of twijfelt u wat er precies in de container mag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ons team van professionals beantwoord graag uw vragen.