Ophaalverzoek
Mijn containers

Grondcontainer huren

Gaat u een tuin aanleggen of uw tuin flink verbouwen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en huur een grondcontainer bij Van Dalen. Met een grondafval container kunt afval verzamelen zoals schone grond, aarde, zand en meer. Wilt u precies weten wat er wel en niet in mag? Bekijk dan de lijst hieronder.

3 m³

€ 309,00

Deze container bestellen

6 m³

€ 399,00

Deze container bestellen

20 m³

Prijs op aanvraag

Deze container bestellen

Huren van een grondcontainer

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grond.
Wil je dan ook alleen grond in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Wat mag wel in een grond container

  • Onvervuilde grond

Online een grofvuil container bestellen

Via onze website is het mogelijk om eenvoudig en goedkoop een container te bestellen. Kies het formaat dat u nodig heeft, u kunt hierbij kiezen uit 3m3, 6m3, 10m3 en 20m3. Na bestelling is de container al vaak binnen één werkdag geleverd. Wij leveren onze containers door het hele land. Wanneer de container vol is kunt u dit op de website melden, wij zorgen er vervolgens voor dat de container zo snel mogelijk opgehaald wordt. Wanneer nodig, wisselen wij deze in voor een nieuwe container.

Vergunning voor een grofvuil container

Wanneer u een container wil laten plaatsen moet u vaak ook een vergunning aanvragen bij de gemeente. Vooral wanneer de grofvuil container op openbaar terrein komt te staan. Hierbij moet ook aan bepaalde voorwaarden voldaan worden, dit verschilt per gemeente.

Het is belangrijk om tijdig een vergunning aan te vragen. Meer weten over het aanvragen van een vergunning? Klik dan hier.

Grofvuil recyclen

Vanaf 1959 is Van Dalen al toonaangevend in de afvalbranche en staan wij garant voor duurzame recycling van grofvuil. Wij zorgen dat het afval zo goed mogelijk gesorteerd wordt. We zien het als plicht om bij te dragen aan de circulaire economie.

Heeft u nog vragen over een grofvuil container huren of twijfelt u wat er precies in de container mag? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ons team van professionals beantwoord graag uw vragen.