Ophaalverzoek
Mijn containers

Soorten afval

Voor elk soort afval de beste container

 

 

Benieuwd welke soorten afval er zijn? Op deze pagina is een overzicht te zien van alle soorten afval die wij inzamelen. Iedere afvalstroom heeft een andere inzamelmethode. Klik op het soort afvalcontainer waarvan u denkt dat u die nodig hebt. Op de vervolg pagina is te zien welke afval in de container mag en wat niet.

Huren van een
bouw- en sloopafval
container

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van bouw- en sloopafval. Wil je dan ook alleen bouw- en sloopafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

  Huren van een
  puin
  container

  Deze container kies je speciaal voor de afvoer van puin. Wil je dan ook alleen puinafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

   Huren van een
   hout
   container

   Deze container kies je speciaal voor de afvoer van houtafval. Wil je dan ook alleen houtafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

   Huren van een
   grofvuil
   container

   Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grofvuil. Wil je dan ook alleen grofvuil afval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

    Huren van een
    grond
    container

    Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grond. Wil je dan ook alleen grond in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

     Huren van een
     groenafval
     container

     Deze container kies je speciaal voor de afvoer van groenafval. Wil je dan ook alleen groenafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!