Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Over ons

Een schone leefomgeving begint bij adequate oplossingen op het gebied van afval, infra en milieu. Ook in uw regio is het van belang om greep te houden op zaken als afvalinzameling, afvalrecyling, afvalmanagement, bodemsanering, riolering en diverse vormen van grootschalige reiniging.

Wat dat betreft kunt u volledig vertrouwen op de expertise van Van Dalen Infra & Milieu. Al 60 jaar zijn we dé specialist en kunnen we u als particulier of als bedrijf volledig ontzorgen. Dat doen we met degelijke adviezen en gerichte oplossingen. Waarbij u bovendien gebruik kunt maken van onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van containerhuur.

Van Dalen Infra & Milieu is voortdurend in beweging. Samen met onze opdrachtgevers werken we vol energie en persoonlijke inzet aan het leveren en verbeteren van onze services in afval, infra, milieu en reiniging. Dat varieert van de aanschaf van het modernste materiaal tot ons permanente streven naar efficiëntere, duurzamere en vooral betere en kostenefficiëntere oplossingen.

Dit alles resulteert in een breed pakket diensten, waarmee Van Dalen klaarstaat voor opdrachtgevers in het hele land.

Al 60 jaar een schone zaak!

De geschiedenis van Van Dalen Groep gaat terug tot 2 november 1959, toen J.C.A. van Dalen van start ging met een eigen transportbedrijf. Al vrij snel werden de activiteiten uitgebreid met sloop- en grondwerken, rioleringen leggen en bodemsanering. Een expertise die niet alleen in Huissen, maar ook in steeds meer omliggende gemeenten de aandacht trok. In 1979 plaatste Van Dalen de eerste afvalcontainer en vervolgens leidde de maatschappelijke roep om een schoon milieu tot een eigen afvaloverslag en sorteercentrum in de jaren ’80 en de uitbreiding van de recyclingactiviteiten op ‘t Looveer vanaf de jaren ’90. Ook werd een start gemaakt met sloop en asbestsaneringen.

Stroomversnelling

Onder leiding van zoons Theo en Antoine ontwikkelde Van Dalen zich daarna tot een begrip in de regio. Inmiddels staat ook de derde generatie aan het roer. Om klaar te zijn voor de toekomst is het bedrijf medio 2018 opgesplitst in twee zelfstandige onderdelen, te weten Van Dalen Groep met de activiteiten containers service, infra en Reiniging en Van Dalen Huissen met de overige activiteiten. Daarbij werken ze nauw samen om opdrachtgevers maximale kwaliteit en service te kunnen bieden. Een meerwaarde die nauw aansluit bij de vraag naar totaaloplossingen en ontzorging.

Lokaal, regionaal en landelijk

Tot de opdrachtgevers behoren zowel de diverse overheden als bedrijven, instellingen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Het werkgebied ligt voor Infra en Reiniging ligt in hoofdzaak binnen een straal van 80 kilometer rondom Huissen. Maar uiteraard volgt Van Dalen de behoeften van haar klanten door heel Nederland. Voor wat betreft de container service is er een standaard landelijke dekking met 24 uursservice..