Ophaalverzoek
Mijn containers

Groenafval container huren

Gaat u in de tuin werken en komt daar veel groenafval vrij? Maak het uzelf dan niet moeilijk, bij Van Dalen kunt u een groenafval container huren tegen een scherp tarief. Groenafval en tuinafval is afval dat vrijkomt bij het onderhouden of verbouwen van de tuin. Hierbij kunt u denken aan boomstronken, gras, struiken en takken. Weten wat er exact in de groenafval container mag? Bekijk dan het overzicht hieronder.

3 m³

€ 154,00

Deze container bestellen

6 m³

€ 175,00

Deze container bestellen

10 m³

€ 225,00

Deze container bestellen

10 m³ gesloten

€ 225,00

Deze container bestellen

20 m³

€ 440,00

Deze container bestellen

Tuinafval container huren

Bij een snoeiklus of verbouwing van uw tuin komt al snel veel groenafval vrij. Maar waar laat u dit afval? De makkelijkste manier is om het in een container te storten. Bij Van Dalen is het mogelijk om eenvoudig en goedkoop online een tuinafval container te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende formaten. Van 3m3 tot en met 20m3.

Wanneer u ervoor kiest om een tuinafval container te huren, is het ook nodig om tijdig een vergunning hiervoor aan te vragen. Zeker als de container op de openbare weg geplaatst gaat worden. Dit kunt u aanvragen bij uw gemeente. Voor meer informatie hierover kunt u nog onze vergunning pagina.

Eenvoudig een groenafval container huren

Een groenafval container is na bestelling al binnen één werkdag geleverd op de door u aangegeven locatie. Wanneer de container vol is, kunt u eenvoudig een ophaalverzoek doorgeven op de website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de groenafval container zo snel mogelijk opgehaald wordt. Wanner nodig, kunnen we ook een nieuwe container plaatsen.

Met al meer dan 60 jaar ervaring in de afvalbranche staan wij garant voor een duurzame recycling van groenafval en tuinafval. Wij zorgen dat het afval zo goed mogelijk gesorteerd wordt. Wij zien het dan ook als plicht om bij te dragen aan de circulaire economie.

Heeft u nog vragen over groenafval of twijfelt u wat er precies in de container mag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ons team van professionals beantwoord graag uw vragen.

Huren van een groenafval container

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van groenafval.
Wil je dan ook alleen onderstaande afval in deze container verzamelen? Dus géén andere afvalsoorten.

Wat mag wel in een groenafval container

  • Boomstrobben Max 30 cm
  • Boomstronken Max 30 cm
  • Gras max 20%
  • Groenteafval
  • Grond Max 5%
  • Fruitafval
  • Snoeiafval
  • Struiken zonder kluit
  • Takken