Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

10 m3 container huren

Heeft u binnenkort een grote klus of verbouwing op de agenda staan, waar veel afval vrijkomt? Dan is het verstandig om een container te huren bij vandalencontainers.nl. Een veel voorkomende variant is de 10m3 container. In het overzicht hieronder is te zien welke soorten 10 kuub containers er zijn. Kies de juiste container voor het afval dat u gaat afvoeren.

Huren van een 10 m³ container Bouw- en sloopafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van bouw- en sloopafval. Wil je dan ook alleen bouw- en sloopafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 10 m³ container houtafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van houtafval. Wil je dan ook alleen houtafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 10 m³ container grofvuil

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grofvuil. Wil je dan ook alleen grofvuil afval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 10 m³ container groenafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van groenafval. Wil je dan ook alleen groenafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

10 kuub container huren bij Van Dalen

Een 10m3 container huurt u eenvoudig en goedkoop op vandalencontainers.nl. Het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer kan in eerste instantie lastig zijn. Wij zullen u hierbij zo goed mogelijk helpen. Wanneer u kiest voor een 10 kuub container heeft u vaak genoeg ruimte voor een flinke klus. Denk hierbij aan een grote verbouwing, een woning ontruimen en andere grotere klussen waar veel afval vrij komt. Voor de kleinere klussen kunt u kiezen voor een 3 kuub of 6 kuubs container. Komt u er niet uit welk formaat u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Ze kunnen aan de hand van uw klus het juiste formaat adviseren. 

De 10 kuub containers zijn in heel Nederland leverbaar op de door u gewenste locatie, vaak is dit al binnen één werkdag. Wanneer de container vol is, kunt u dit melden op onze website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de container opgehaald wordt. Mocht het nodig zijn plaatsen we een nieuwe container. De container kan maximaal 4 weken op locatie staan. Mocht het zijn dat u de container toch langer nodig heeft, dan is dit in overleg mogelijk.

Een 10m3 container laden

Grote voorwerpen kunnen het best onderin van de 10m3 container geplaatst worden. Wanneer de grote voorwerpen onderin de container liggen, kunt u de container vullen met kleinere voorwerpen of puin. Het voordeel hiervan is dat de kleine voorwerpen in de open ruimtes gaan zitten. Verder is het verstandig om de voorwerpen zo klein mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kasten uit elkaar halen en eventueel doormidden zagen.

Vergunning voor een 10m3 container

Wanneer u een container wil plaatsen moet u hier vaak een vergunning voor aanvragen bij de gemeente. Vooral wanneer de grond container op openbaar terrein komt te staan. Hierbij moet je ook aan bepaalde voorwaarden voldoen, dit verschilt per gemeente.

Het is belangrijk om tijdig een vergunning aan te vragen. Meer weten over het aanvragen van een vergunning? Klik dan hier.

Wilt u een 10 kuub container huren maar twijfelt u welke afvalstroom u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.