Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

6 m3 container huren

Heeft u binnenkort een grote klus of verbouwing op de agenda staan, waar veel afval vrijkomt? Dan is het verstandig om een container te huren bij vandalencontainers.nl. Een veel voorkomende variant is de 3m3 container. In het overzicht hieronder is te zien welke soorten 3 kuub containers er zijn. Kies de juiste container voor het afval dat u gaat afvoeren.

Huren van een 6 m³ container Bouw- en sloopafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van bouw- en sloopafval. Wil je dan ook alleen bouw- en sloopafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 6 m³ container puinafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van puin. Wil je dan ook alleen puinafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 6 m³ container houtafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van houtafval. Wil je dan ook alleen houtafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 6 m³ container grofvuil

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grofvuil. Wil je dan ook alleen grofvuil afval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 6 m³ container grondafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van grond. Wil je dan ook alleen grond in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

Huren van een 6 m³ container groenafval

Deze container kies je speciaal voor de afvoer van groenafval. Wil je dan ook alleen groenafval in deze container doen? Dus géén andere afvalsoorten!

6 kuub container huren bij vandalencontainers.nl

Een 6m3 container huurt u eenvoudig en goedkoop op vandalencontainers.nl. De 6 kuub containers zijn in heel Nederland leverbaar op de door u gewenste locatie, vaak is dit al binnen één werkdag. Wanneer de container vol is, kunt u dit melden op onze website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de container opgehaald wordt. Mocht het nodig zijn plaatsen we een nieuwe container.

De container kan maximaal 4 weken op locatie staan. Mocht het zijn dat u de container toch langer nodig heeft, dan is dit in overleg mogelijk.

Vergunning voor 6m3 container

Wanneer u een container wil plaatsen moet u vaak ook een vergunning aanvragen bij de gemeente. Vooral wanneer de container op openbaar terrein komt te staan. Hierbij moet je ook aan bepaalde voorwaarden voldoen, dit verschilt per gemeente.

Het is belangrijk om tijdig een vergunning aan te vragen. Meer weten over het aanvragen van een vergunning voor een container?

6 kuub afval recyclen

Met al meer dan 60 jaar ervaring in de afvalbranche staan wij voor duurzaamheid en een schoon milieu. Wij voelen ons verantwoordelijk om elke dag milieuvriendelijke te recyclen. In ons modern sorteerstation selecteren wij materialen op basis van hergebruik. Op deze manier kunnen we de afvoer naar de verbrandingsovens en stortplaatsen te beperken.

Heeft u nog vragen over een 6m3 container of twijfelt u wat er precies in de container mag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ons team van professionals beantwoord graag uw vragen.