Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Container huren in Heerlen

Container nodig in Heerlen? 

Wilt u een container huren voor uw verbouwing en woont u in Heerlen? Dan bent u bij Van Dalen op de juiste plek. Wij leveren al ruime tijd afvalcontainers voor scherpe prijzen. Via onze webshop kunt gemakkelijk en snel een container huren voor uw verbouwing. Bent u bezig met een verbouwing of is er een andere reden waardoor er veel afval vrijkomt? Bekijk dan onze webshop en volg de eenvoudige stappen om uw container te bestellen.  

Verbouwing Heerlen en omstreken 

Eenvoudig een container bestellen voor uw verbouwing kan eenvoudig via onze webshop. U kiest de juiste container en wij regelen de rest. Zo brengen wij de container gratis naar de door u gekozen locatie. Als de container vol is of u heeft deze niet meer nodig, komen wij de container kosteloos ophalen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het aanvragen van een ophaalverzoek in onze webshop.  

De containers zijn beschikbaar in verschillende maten en voor verschillende soorten afval. Zo hebben we container voor puinafvalbouwafvalgrondafval en meer. Deze containers leveren wij ook in verschillende maten afhankelijk van uw verbouwing. We hebben containers van 3m36m310m3 en 20m3. Zo is er voor iedere verbouwing een passende oplossing. 

Levervoorwaarden Van Dalen 

Van Dalen staat bekend om de scherpe prijzen en service. Bij ons kunt u er dus vanuit gaan dat u niet te veel betaald en dat onze service uitstekend is. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, bezorgen en halen. Wij leveren dus wat u ziet in onze webshop. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u zich richten op de verbouwing.  

Van Dalen familiebedrijf 

Wij zijn als familiebedrijf al ruim 60 jaar actief in de afvalbranche. Door deze ervaring kunnen wij containers leveren voor scherpe prijzen. Door het afval te sorteren maken we het klaar voor hergebruik. Op deze manier leveren we een bijdrage aan een circulaire economie.  

Wilt u meer weten over het huren van een afvalcontainer? Wij helpen u graag.  

container huren heerlen