Ophaalverzoek
Mijn containers

Container huren in Hengelo

 

Wil jij een container huren in Hengelo? Dan ben je bij Van Dalen Containers aan het juiste adres! Wij bieden een divers assortiment aan containers voor verschillende soorten afval en zorgen voor een snelle en efficiënte afvalverwerking. Met onze circulaire bedrijfsvoering streven we naar maximale afvalrecycling en een duurzame toekomst. Bij Van Dalen Containers profiteer je van vooruitstrevende oplossingen, hoogwaardige afvalverwerking en een uitstekende service. Lees verder om te ontdekken welke containers je in Hengelo (Gelderland) kunt huren!

Verschillende soorten containers huren in Hengelo voor al jouw afval

Bij Van Dalen Containers hebben we een breed scala aan containers die je in Hengelo kunt huren voor diverse soorten afval. Of je nu bezig bent met een grote verbouwing, tuinonderhoud, opruiming of een ander project, wij hebben de juiste container voor jou. Onze containers variëren in grootte, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de hoeveelheid afval die je wilt afvoeren.

Enkele voorbeelden van containers die je in Hengelo Gelderland kunt huren zijn:

 • Bouw- en sloopafval containers
 • Groenafval containers
 • Houtafval containers
 • Puincontainers
 • Grofafval containers
 • Grondafval containers

Huur de juiste container in Hengelo voor jouw werkzaamheden

Het is belangrijk om de juiste container te huren in Hengelo, afhankelijk van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Zo zorg je ervoor dat je afval efficiënt en milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Hier zijn enkele richtlijnen die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

 • Bouw- en sloopafval containers huren in Hengelo: ideaal voor het afvoeren van materialen zoals hout, puin, metaal en plastic.
 • Groenafval containers huren in Hengelo: geschikt voor het opruimen van tuinafval, zoals takken, bladeren en gras.
 • Houtafval containers huren in Hengelo: speciaal ontworpen voor het afvoeren van houtmaterialen, zoals planken en pallets.
 • Puincontainers huren in Hengelo: perfect voor het afvoeren van steenachtig materiaal, zoals stenen, beton en tegels.
 • Grondafval containers huren in Hengelo: geschikt voor het afvoeren van schone grond, bijvoorbeeld bij graafwerkzaamheden.
container huren hengelo

Afval containers Van Dalen voor Babberich

Bouw- en sloopafval
containers

3 m³   € 279,00

6 m³   € 367,50

10 m³   € 460,00

10 m³ gesloten  € 469,00

20 m³   € 1050,00

Puin
containers

3 m³   € 135,00

6 m³   € 157,50

20 m³   op aanvraag

Hout
containers

3 m³   € 165,00

6 m³   € 210,00

10 m³   € 240,00

10 m³ gesloten  € 225,00

20 m³   € 470,00

Grofvuil
containers

3 m³   € 279,00

6 m³   € 367,50

10 m³   € 469,00

10 m³ gesloten  € 469,00

20 m³   € 1050,00

Grond
containers

3 m³   € 309,00

6 m³   € 399,00

20 m³   op aanvraag

Groenafval
containers

3 m³   € 154,00

6 m³   € 175,00

10 m³   € 225,00

10 m³ gesloten  € 225,00

20 m³   € 440,00

Waarom containers huren in Hengelo bij Van Dalen Containers?

Bij Van Dalen Containers profiteer je van diverse voordelen die het huren van een container bij ons aantrekkelijk maken. Onze containers worden binnen 24 uur geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met jouw werkzaamheden. Daarnaast hanteren wij de voordeligste tarieven in de regio en staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Bij vragen of twijfels kun je contact met ons opnemen voor persoonlijk advies op maat.

Je kunt gemakkelijk een container bestellen

Het bestellen van een container bij Van Dalen Containers is snel en eenvoudig. Je kunt dit gemakkelijk online doen via onze website. Selecteer de gewenste container, kies het formaat dat je nodig hebt en geef aan waar en wanneer je de container geleverd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat de container binnen 24 uur bij jou wordt afgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt!

Ben je nog niet helemaal zeker welke container je wilt huren in Hengelo?

Geen probleem! Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op en wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Bij Van Dalen Containers vinden we het belangrijk dat je de juiste container in Hengelo huurt, zodat je optimaal kunt profiteren van onze service.

Kies voor gemak, kies voor duurzaamheid, kies voor Van Dalen Containers! Huur vandaag nog jouw container in Hengelo (Gelderland) en verzeker jezelf van een efficiënte en verantwoorde afvoer van al jouw afval.