Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Container huren in Roosendaal

Container huren in Roosendaal 

Wilt u een container huren in Roosendaal? Dat kan bij Van Dalen. De gemeente Roosendaal is de eerste plaats waar mensen vanuit Parijs en Brussel Nederland in komen. Woont u in deze gemeente en bent u bezig met een verbouwing? Dan heeft u te maken met bouwafval. Van Dalen levert hoogwaardige afvalcontainers voor een scherpe prijs. Bekijk onze webshop voor de mogelijkheden.  

Afvalcontainer Roosendaal 

Van Dalen heeft jarenlange ervaring in de afvalbranche. Met die ervaring kunnen we u voorzien van een passend advies en producten voor uw verbouwing. Wij leveren containers tegen scherpe tarieven. Verder brengen en halen we de container kosteloos en voeren we het afval op de juiste manier af. De container kunnen wij vaak al leveren binnen 24 uur. 

Het maakt niet uit welk soort afval u heeft. Wij hebben voor alle soorten afval een container. Denk aan containers voor grondbouwgroenpuinafval en meer. De hoeveelheid afval kan natuurlijk erg verschillen. Daarom bieden we onze containers aan in vier maten. U kunt kiezen voor een container van 3m36m310m3 en 20m3

Ophaalverzoek container 

Zit de door u gehuurde container vol of heeft u de container niet meer nodig? Dien dan een ophaalverzoek bij ons in via de webshop. Wij zullen de container komen ophalen en indien er vraag naar is een nieuwe plaatsen. Zo kun u zorgeloos door met verbouwen en regelen wij dat het afval wordt afgevoerd.  

Recycling van afval 

Wij zijn bewust bezig met het bijdragen aan een beter milieu. Dit doen wij door het afval dat u niet meer gebruikt te recyclen. Daarmee zorgen we ervoor dat het afval niet verbrand wordt en zorgt voor een hogere uitstoot. Als u een container huurt bij Van Dalen weet u zeker dat er op de juiste manier mee om wordt gegaan. Zorg ervoor dat u het afval in de juiste container gooit, dan kan er zo snel mogelijk begonnen worden met recyclen.  

Heeft u meer vragen over een afvalcontainer huren in Enschede? Neem dan contact met ons op. 

container huren roosendaal