Ophaalverzoek
Mijn containers

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Bent u van plan om een zwembad in te graven in uw tuin of laat u uw tuin opnieuw inrichten? Dan zal er zeker veel grondafval vrijkomen. Maak het uzelf gemakkelijk en huur een container bij u thuis. Zo kunt u snel van uw afval af. Bij ons kunt u terecht voor een grondcontainer, speciaal geschikt voor afval dat vrijkomt bij dit soort werkzaamheden. Waaronder natuurlijk aarde en zand.

Welke stoffen mogen er in jullie grondcontainers?

Onder grond verstaan we elke vorm van zand en aarde die vrijkomt bij graafwerkzaamheden. Op onze website vindt u een overzicht van het grondafval dat u kwijt kunt in de container. Ook staat er een lijst met verboden producten die dus absoluut niet in de container mogen. Dit is van belang, omdat we graag afval willen scheiden om het te kunnen hergebruiken.

Voor elke situatie de juiste afmeting container

Elk project is weer anders. Daarom kunt u bij ons containers huren in diverse groottes, variërend van 3m³ tot en met 10m³. Bereken dus goed van voren hoeveel grondafval u denkt te gaan afvoeren en maak een juiste schatting. Merkt u toch dat de container vol zit tijdens uw werkzaamheden, terwijl u nog meer kwijt wilt? Neem dan contact met ons op. Dan halen we de volle container op en we zetten er een lege neer.

Hoe lang mag de grondcontainer bij mij blijven staan?

Meestal duurt het meerdere dagen voordat u klaar bent met uw werkzaamheden. Dat begrijpen we. Als u wilt verbouwen of verhuizen, bent u meestal meerdere dagen of weken bezig met opruim- of sloopwerkzaamheden. Daarom kunt u bij ons een container huren voor een langere tijd. Let erop dat onze container maximaal 4 weken bij u mag staan. Heeft u hem toch langer nodig? Dan berekenen wij € 10,- excl. btw extra per week.

Wat mag wel in de container en wat niet?

Wanneer brengen jullie de bestelde container?

Hoe lang mag de container bij u blijven staan?

Hoe vol kan ik een container maken?

Wat doe ik met een volle container?

Welke container moet ik kiezen?

Een container huren bij Van Dalen: wat kost dat?

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Hoe kan ik makkelijk een afvalcontainer huren?

Een vergunning voor een container: wat moet ik regelen?

Wat is het risico als u een container plaatst zonder vergunning?

Hoe bestel ik een container voor bouwafval en sloopafval?

Mag ik grond ook in een container laten afvoeren?

Welke container heb ik nodig voor grofvuil?

Hoe moet ik een container laden?