Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Wanneer brengen jullie de bestelde container?De afvalstromen bij Van Dalen

Meestal leveren we binnen één werkdag

Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, plaatsen we de container de volgende werkdag, behalve in de weekenden en op feestdagen. Daarna mag de container maximaal zes weken bij u blijven staan. Kunnen we de container al eerder ophalen? Laat het ons weten. U hoeft er zelf niet voor thuis te blijven. Wel moet u de container op de juiste manier beladen, want anders brengen we € 100,- per uur exc Btw extra in rekening om de container opnieuw te beladen. Ook als we de container moeten omwisselen voor een nieuwe, lege container hoeft u niet aanwezig te zijn. Onze chauffeur plaatst de nieuwe container op exact dezelfde plek als de vorige. Wilt u dat niet, bel ons dan even vooraf.

Een container huren? Dit zijn de spelregels.

Waar u de container ook plaatst – op de stoep, de inrit of in de tuin – het gebeurt geheel voor rekening en risico van de huurder. Van Dalen accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door toedoen van de container of vrachtwagen.
Voor het laten plaatsen van een container hoeft u in veel Nederlandse gemeenten niet vooraf een vergunning aan te vragen. Laat u een container plaatsen in een betaalde parkeerzone of aan een openbare weg, dan kunt u dit het beste eerst met uw gemeente overleggen. Is er wel een vergunning nodig, dan moet u die zelf tijdig aanvragen. Van Dalen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het ontbreken van een geldige vergunning! Mocht dit tot een boete leiden, dan zullen we die direct aan u doorbelasten.
Heeft u nog vragen? Bel dan tijdens kantoortijden even met onze klantenservice: (026) 326 62 66.