Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Afvalcontainer huren in Etten-Leur

Een afvalcontainer in de regio Etten-Leur huurt u bij Van Dalen!

Woont u in de regio Etten-Leur en heeft u plannen om uw huis of tuin eens flink onder handen te nemen? Wilt u uw woning of garage grondig opruimen of staat u vlak voor een serieuze verbouwing? Dan zult u waarschijnlijk te maken krijgen met heel wat afval. Dat kunt u natuurlijk allemaal zelf afvoeren en tig keer naar de stort op en neer rijden. Maar meestal is het veel slimmer, handiger en uiteindelijk ook rendabeler om een speciale afvalcontainer te huren.

Verbouwing, renovatie of tuinafval in Etten-Leur?

Dan zit u bij Van Dalen goed om makkelijk en goedkoop een container te huren voor uw afval!

Want bij ons kunt u op uw locatie in en rond Etten-Leur snel en zeer betaalbaar een container laten plaatsen, die precies geschikt is voor úw soort en úw hoeveelheid afval. U kunt niet alleen kiezen uit een groot aantal containers van 3 m³ tot en met 10 m³, maar ook uit containers voor allerlei soorten afval. Zo hebben we aparte containers voor bouw- en sloopafval, puin, houtafval, grofvuil (huisraad), grond en groenafval (tuin).

Online gemakkelijk een container bestellen

Op deze website vindt u alles wat u weten moet over de juiste container voor uw project. Zodra u uw keuze heeft gemaakt en uw container bij ons bestelt en afrekent, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt geplaatst. Normaal gesproken is dat in de regio Etten-Leur altijd binnen één werkdag na bestelling.
Kortom, voor iedereen die zegt “ik heb werkzaamheden in of rond Etten-Leur en moet veel afval afvoeren“, adviseren wij:
Huur dan tegen een scherp tarief de juiste container bij Van Dalen!

container huren etten leur