Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Container huren in Oss

Huur nu uw container in Oss bij Van Dalen 

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Laat Van Dalen u dan helpen. Bij een verbouwing komt er veel afval vrij en verschillende soorten en hoeveelheden. Bij Van Dalen voorzien we u tegen scherpe prijzen van een afvalcontainer op maat voor iedereen verbouwing. Bekijk onze webshop voor de mogelijkheden en prijzen van de containers.  

Eenvoudig een container bestellen Oss en omstreken 

Wilt u eenvoudig en snel een container huren voor uw verbouwing of een andere reden waardoor er veel afval vrijkomt? Bestel dan eenvoudig uw container bij Van Dalen. U kunt gemakkelijk betalen via IDEAL. Daarnaast leveren wij de container vaak al binnen 24 uur op de afgesproken locatie. Wij brengen en halen de container kosteloos. Het ophalen van de container kunt u aanvragen via een ophaalverzoek.  

Iedere verbouwing is anders en vraagt om een andere container. Wij hebben containers die geschikt zijn voor puingrondgrofvuil en andere soorten afval. Zo hebben we iedere verbouwing een passende container. Als u de juiste soort container heeft gekozen kunt u een maat kiezen. Wij bieden containers aan in 3m36m310m3 en 20m3.  

Vraag uw vergunning aan  

Als u gaat verbouwen aan een woning komt er veel afval vrij. Wanneer u een container huurt en deze in de openbare ruimte laat plaatsen heeft u een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij uw gemeente. U kunt de container ook op uw eigen terrein laten plaatsen als daar ruimte voor is. In dat geval hoef je geen vergunning te hebben voor de container. 

Milieuvriendelijk ondernemen 

Wij zijn als familiebedrijf al ruim 60 jaar actief in de afvalbranche. Door deze ervaring kunnen wij containers aanbieden tegen scherpe tarieven. Wij sorteren het afval in verschillende containers zodat het hergebruikt kan worden. Op deze manier beperken wij de afvoer naar verbrandingsovens en dragen we bij aan een circulaire economie.  

Heeft u verder vragen over onze containers en service? Laat het ons dan weten.  

container huren oss