Gratis ophaalverzoek

Binnen 24 uur geleverd

Online bestellen

Klantbeoordeling 9,3

Container huren in Rijen

Huur een afvalcontainer in Rijen 

Wilt u gaan verbouwen en woont u in Rijen? Daar kan Van Dalen u bij helpen. Via onze webshop bestel je snel en eenvoudig een container die past bij uw verbouwing. Wij kunnen de container vaak zelfs al binnen 24 uur leveren op de gewenste locatie. Bekijk onze website voor meer het huren van een container.  

Online container huren Rijen 

Via onze webshop is het eenvoudig om online een container te bestellen voor uw verbouwing. U kiest de juiste container en wij regelen de rest voor u. Zo brengen wij de container gratis naar de door u gekozen locatie. Als de container vol is of u heeft deze niet meer nodig, dan komen wij de container kosteloos ophalen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het aanvragen van een ophaalverzoek in onze webshop.  

De containers zijn beschikbaar in verschillende maten en voor verschillende soorten afval. Zo hebben we containers voor bouwafvalgrondafvalpuinafval en meer. Deze containers leveren wij ook in verschillende maten afhankelijk van de grootte van uw verbouwing. We hebben containers van 3m36m310m3 en 20m3. Zo is er voor iedere verbouwing een passende oplossing.  

Levervoorwaarden container in Rijen 

Wij staan bekend om onze uitstekende prijzen en service. U kunt er dus vanuit gaan dat u bij Van Dalen niet te veel betaald. Daarbij werken wij met all-inclusief prijzen. What you see is what you get. Dit houdt in dat de prijzen inclusief BTW zijn en bezorgen en ophalen van de container ook bij de prijs inbegrepen zitten. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Verantwoord en milieuvriendelijk 

Wij zijn als familiebedrijf al ruim 60 jaar actief bezig om verantwoord en milieuvriendelijk te ondernemen. Door afval te sorteren en klaar te maken voor recycling zorgen we ervoor dat we de toevoer naar verbrandingsovens beperken. Hierdoor dragen wij bij aan een circulaire economie.  

Meer weten over het huren van een container in Rijen? Wij helpen u graag. 

container huren rijen